Veus de La Marina

DSC_0431

Ens endinsem en un nou context amb “Veus de La Marina“, un procés per a La Marina de València que treballarà amb la voluntat d’aproximar aquest espai a la ciutadania.

Veus de La Marina treballarà en la definició conjunta dels espais públics a intervenir amb un procés de construcció d’identitat col·lectiva, que sume veus de persones veïnes i usuàries de l’espai. Es treballarà amb l’objectiu d’aconseguir identitats comunes, inclusives i amables per a aquests espais.
Per tal de facilitar la lectura del lloc, amb Veus de La Marina, es definiran les toponímies dels espais escollits, així com, la nova senyalització dels accessos, itineraris i pautes d’ús.

Ens enfrontem a aquesta tasca mitjançant un procés d’apertura progressiva cap a la ciutadania. Atenent, en primer lloc, la cura pels contextos més pròxims dels Poblats Marítims i les necessitats de les persones i entitats amb activitat diària a La Marina. La progressió passarà per espais de debat i posada en comú dels diferents agents, fins a arribar a l’escala de ciutat amb consultes i accions d’activació als mateixos espais.

Veus de La Marina es desenvoluparà al llarg dels pròxims mesos, durant els quals us anirem informant. Ens podeu seguir a través de xarxes : )

Més info. sobre La Marina: http://www.lamarinadevalencia.com