Mou-te per Gata!

presentació 3

Mou-te per Gata ja és una realitat. Ens apropem a aquest poble i a la seua gent per desenvolupar un projecte global que té com a principal objectiu un canvi de model en la mobilitat de Gata.

El passat divendres vam gaudir d’aquest territori durant la presentació pública que vam fer perquè els veïns i les veïnes de Gata conegueren de primera mà aquest procés.

Mou-te per Gata treballa la mobilitat entenent-la en la complexitat del dia a dia des del context actual, treballant la reflexió, sensibilització i implicació com a eines principals. L’objectiu concret de tot el que suposa Mou-te implica la redacció d’un Pla d’acció municipal sobre mobilitat sostenible, un document a l’abast de la ciutadania on s’aprofundeix estratègicament en aquesta qüestió. Aquest projecte enceta el camí i marcarà els eixos de treball dels pròxims anys, combinant el curt i llarg termini, i incorporant en les decisions urbanes no només a la institució i als tècnics, sinó també, a les persones que conviuen a Gata.

Per altra banda, Mou-te per Gata ens a donat l’oportunitat de col·laborar amb professionals que han crescut al nostre costat. En concret, David Vegara s’ha incorporat al nostre equip, aportant les seues experiències i coneixements propis a la reflexió i construcció col·lectiva d’aquest procés.

Aquestes són algunes de les pinzellades del que està sent Mou-te, us anirem informant dels avanços i evolucions.

Més informació:  http://moutepergata.weebly.com/