Diferenciem en quatre àrees temàtiques els treballs que realitzem. Així responem a la pregunta “què feu?” d’una forma més organitzada. Aquestes quatre àrees es connecten transversalment a través de la resposta a “com ho feu?”, el que ens porta a converses més entretingudes.

HABITATGE

Treballem en rehabilitació, obra nova, assessorament i solucions tècniques a través de la importància del procés, el contacte amb els habitants i l’adaptació de les solucions al seu lloc i al seu temps.

TERRITORI

Realitzem projectes d’urbanisme, espai públic i paisatge al nostre entorn geogràfic. Observem i treballem el territori amb mirades des de diferents escales i preocupació per generar processos de proximitat.

APRENENTATGE I PENSAMENT

Potenciem aquesta àrea per trobar espais per compartir i generar debats. Creiem important no deixar de banda el qüestionament, generació de discurs i divulgació de dubtes i aprenentatges que incorporem al dia a dia de la nostra feina.

DISSENY

Espais escenogràfics, identitats corporatives, falles… en aquesta àrea treballem en projectes de processos més ràpids i diferents tècniques: des del disseny gràfic a l’autoconstrucció. Amb aquests processos, intentem mantenir la cura pel detall i l’estima cap a l’objecte dissenyat.