D02 COMES

Alberic | D02 Comes, farmàcia i ortopèdia
Espai comercial: reforma amb ampliació i disseny interior i mobiliari
Espacio comercial: reforma con ampliación y diseño de interior y mobiliario

fotos del projecte: Crearqció

La configuració d’una farmàcia “de tota la vida” per a incorporar el programa d’ortopèdia, suposa una oportunitat per obrir la planta baixa a través d’un pati i repensar el mobiliari, circulacions i espais de relació i venda.

 Es persegueix la voluntat d’introduir la llum natural i un fons obert de perspectiva, oferint a les usuàries la continuïtat de l’espai públic des del centre de salut, el carrer i la farmàcia, recorregut quotidià de moltes persones habituals d’aquesta.

Mitjançant un tall i canvi en el paviment i en el llenguatge, s’aconsegueix visibilitzar la profunditat de la parcel·la i ordenar la circulació cap a l’ortopèdia. Les caixes, en diagonal, amplien un espai canviant per la configuració mòbil dels aparadors, generant un gran lloc d’encontre, una plaça pública dins la farmàcia on la gent es troba, parla i s’acompanya.

Planta proposta
Planta estat previ