H02 Anna i Abel

Almussafes | H02 Anna i Abel
Col·laboració: Maria Castaño

Rehabilitació de casa entre mitgeres (Desembre 2016 – Desembre 2019)
Rehabilitación de vivienda entre medianeras 

Amb aquest habitatge hem aprés i posat en pràctica allò que anomenem “proximitat”. Des de la confiança, l’afecte i les ganes d’aprendre, aquest projecte ens ha acompanyat i il·lusionat durant els primers anys de la nostra aventura. Ell ens ha vist créixer a nosaltres, i nosaltres a ell (i a ells).

Per materialitzar els desitjos de les habitants i amb la voluntat d’entrar la llum natural fins a l’últim racó, es planteja aquest projecte de reforma integral amb els següents objectius: (1) unificar els diferents espais, estructures, i habitatges que conformen aquesta vivenda; (2) ampliar i viure el pati en totes les altures, fent un recorregut vertical cap a l’exterior des de planta baixa al terrat, connectant el carrer amb el cel d’Almussafes, amb la Torre Àrab com a punt final del recorregut; (3) Utilitzar materials i una forma de construcció sincera que, amb pocs recursos, aconseguisca generar un ambient càlid i senzill per a la vida quotidiana.

H02_Secció
Secció proposta
Planta baixa
Planta primera

pati-h01