Escenografia: presentació “Desbocats…”

2015, Carlet | Falla Avinguda Blasco Ibàñez
Ideació de l’acte Draps Bruts, presentació i exaltació de la comissió. Definició del protocol, disseny de l’escenografia.
Ideación del acto Draps Bruts, presentación y exaltación de la comisión. Definición del protocolo, diseño de la escenografía.

Enfrontar-se al moment de la presentació i exaltació fallera en una comissió que no ha tingut fallera major per al present exercici no és una tasca fàcil. Amb tot, la Falla l’Avinguda Blasco Ibáñez de Carlet, apostà per fer-se forta enfront d’aquest fet, juntament amb nosaltres, amb el projecte d’any faller Desbocats…amb tots vosaltres.

Aquest, que començava amb l’excusa de la construcció del monument, fou fent-se gran i assolint altres activitats o moment fallers per donar sentit a l’exercici.

Amb la presentació volguérem posar en valor l’essència de la festa, i transmetre a la resta de comissions de la ciutat que la Falla continuava cultivant els valors propis de la tradició, i sols féiem una aposta per reinventar els elements propis.

Amb un joc de metàfores per mostrar l’actitud de la comissió, amb totes les seues falleres com a representats, jugant a l’abstracció experimental del blanc però mantenint els volums i les formes tradicionals.

Desbocats amb tots vosaltres_Presentació