Exposició: Vips_70

2014, València 
Coordinadors: Crearqció + David Estal

Comissariat i producció de l’exposició VIPS_70: vivendes amb caràcter a la València dels anys 70 a la ETSA
Comisariado y producción de la exposición “Vips_70: vivendes amb caràcter a la València dels anys 70” en la ETSA.

VIPS_70 naix com un projecte d’estudi, de mirada al passat. D’investigació, d’ aprenentatge sobre una arquitectura propera i unes formes de fer desconegudes.
I, en aquest camí, ens hem trobat un mirall on veure’ns reflexats amb el que som ara i podriem ser en un futur. Ens hem trobat amb una mirada que va molt més enllà del passat, de l’arquitectura, dels plànols, de les maquetes. Una mirada que vol transmetre l’arquitectura en tota la seua extensió, entesa en un context social concret i amb moltes formes de manifestar-se.
Al que podria ser un procés tranquil, passiu, silenciós,hem incorporat el nostre mètode de treball: les visites de camp, l’aproximació a l’usuari, a l’arquitecte, a l’edifici…

Hem incorporat la nostra forma de fer, introduint-nos amb molts ulls i moltes mans.

L’exposició “Vips_70:vivendes amb caràcter a la València dels anys 70” tracta d’agrupar totes les veus i les forces que hem trobat per a transmetre tot el que hem aprés, tot el que hem sentit i cridar que no estem tan lluny en el temps, que el futur és nostre, de tots nosaltres.

Vips_70 és una exposició d’amics. Construída des de l’amistat sincera a la professió i al resultat, amb eixa força que et dona el pensar que, amb un bon amic, pots arribar a tots els llocs. Així que, us convidem a passar, amics, i mirar tots junts el que ja s’ha fet i tot el que ens queda per fer.

VIPS_70 Inauguració