Serveis

Diferenciem en quatre àrees temàtiques els treballs que realitzem. 

HABITATGE

Rehabilitació, Obra nova, Disseny d’interiors, Assessorament i Solucions tècniques. A través de la importància del procés, principalment el contacte amb els habitants i l’adaptació de les solucions al seu lloc i al seu temps.

TERRITORI

Planificació, Disseny urbà, Espai públic i Paisatge al nostre entorn geogràfic. Observem i treballem el territori amb mirades des de diferents escales i preocupació per generar processos de proximitat, treballant la participació, la mobilitat sostenible i la perspectiva de gènere com a part de la nostra pràctica.

APRENENTATGE I PENSAMENT

Exposicions, Taules redones, Actuacions, Classes teòriques i pràctiques. Potenciem aquesta àrea per trobar espais per compartir i generar debats. Creiem important no deixar de banda el qüestionament, generació de discurs i divulgació de dubtes i aprenentatges que incorporem al dia a dia de la nostra feina.

DISSENY

D’objecte, de Mobiliari, d’Escenografies, d’Identitats, Editorial, de Falles… En aquesta àrea treballem en projectes de processos més ràpids i diferents tècniques: des del disseny gràfic a l’autoconstrucció. Amb aquests processos, intentem mantenir la cura pel detall i l’estima cap a l’objecte dissenyat.